Jesteśmy Mocni Bo Trzymamy Się Razem
Giermek
Czym się interesujecie? Mbie pasjonuje historia. Jeśli ktoś ma posobne zainteresowania, to proszę o kontakt, chętnie na ten temat podyskutuje. Historia Polski to podstawa, ale interesuję się także historią Anglii, w szczególności Wojną Stuletnią i Wojną Dwóch Róż. Lubię też politykę. Polityka jest wredna, ale czasem bardzo przydatna. Warto się z nią zapoznać
Giermek
A ja jestem fanem systemów RPG ^^ polecam,naprawdę świetna zabawa
Giermek
Z gier można naprawdę dużo wywnioskować i ja też grywam w Europa Universalis:) Jednakże trzeba uważać na zgodność historyczną, bo w grach czasem nie wszystko się zgadza. Ale grać warto:) Coś o wojnie stuletniej wywnioskujemy z gry Joan of Arc, polecam:) Często piszę referaty na ten temat, jeśli ktoś jest chętny do podyskutowania na ten temat do zapraszam!
Giermek
Z czasem się wszyscy do historii przyzwyczają, historia nauczycielką życia:)
Giermek
A i RPG również lubię Moje ulubiony gry to Gothic(cała seria, wszystkie części), Wiedźmin i Joan of Arc. No i jeszcze Fable, wszystkie gry mają ceikawe fabuły, więc polecam:)
Giermek
a ja z historii to tylko historię wędkarstwa troszku ogarniam jak ktoś lubi moczyć kija to chętnie na ten temat podyskutuję i nie chodzi mi o zalanie pały
Giermek
Ta ja historia ale 1 i 2 światowa pozdro
Giermek
Gothic jak najbardziej ,NWN daje rade wlasciwie wszystkie sagi bazowane na d20 sa na wysokim poziomie, a fabularnych bawie sie D&D aktualnie a wczesniej Warhammer,IdeaFix,Earth Dawn i Zew Cthulhu i planuje tez w Wilkołaka sprobowac